Loading

Designstudio

Unieke reis

Elk juweel ontworpen door Celine Roelens maakt een unieke reis die van start gaat in haar designstudio, met een idee, een gevoel of een persoonlijk gesprek met de klant. Ontdek onze video: Making Of catalogus.

Een ring met saffier of andere edelstenen?

Celine Roelens

Of het nu gaat om een idee, een gevoel of een gesprek tussen de klant en Celine, elk stuk van de Celine Roelens collectie maakt een unieke reis die begint in haar designstudio.

Zoektocht

Designstudio

Onder het uitzoeken van uitzonderlijke edelstenen over de hele wereld, het schetsen van initiële ideëen of het uittekenen van technische fiches, ontsnapt geen enkel detail aan haar aandacht. Celine: “Mijn juweelontwerpen teken of aquarel ik zelf daar ik geen gevoel heb bij het tekenen op PC, zoals met een 3D cadprogramma. Ik werk liever nog op de oude manier.” Celine zelf is dol op het ontwerpen van oorhangers, je kan er niet genoeg hebben, zegt ze. Daarnaast heeft ze een grote voorliefde voor Ceylonsaffieren uit Sri Lanka.

Juwelen op maat

Designstudio

Naast haar eigen juwelencollecties ontwerpt Celine ook op vraag van haar klanten. Ontdek onze video: Making Of catalogus.

Celine Roelens ontwerpt uw juweel op maat

De designstudio van juwelenontwerpster Celine Roelens is het kloppend hart van juwelenhuis Roelens.

Celine: " Hier ontwerpen en maken we alle soorten juwelen, vaak voorzien van een prachtige edelsteen. Een van de favorieten is blauwe saffier. Een ring met saffier spreekt tot de verbeelding van veel vrouwen en geeft u een stijlvolle en mysterieuze uitstraling.

Edelstenen in de hoofdrol

Celine is een edelsteenkundige. Haar ontwerpen bevatten daarom vaak een bijzondere parel of edelsteen zoals een ring met saffier of diamant. Elk juweel is handgemaakt van het begin tot het einde van het proces waardoor geen 2 juwelen hetzelfde zijn. Celine zoekt op buitenlandse beurzen naar de mooiste en meest zeldzame edelstenen, waarrond ze exclusieve juwelen ontwerpt. De ontwerpen creërt en tekent ze zelf uit, zonder gebruik van een computer.

Gespecialiseerd in saffier

Juwelen met gekleurde saffieren zijn de specialiteit van Celine. Of het nu om een ring, een armband, een broche of een halssieraad gaat, zij maakt sieraden volledig naar wens. Ook als u een saffier of een andere edelsteen wilt verwerken of herwerken, kan Celine u helpen. 

Laat u inspireren

Wilt u een ring of ander juweel met saffier laten maken? Of heeft u een andere edelsteen in gedachten? Neem dan contact op met Celine Roelens of kom eens langs in de designstudio. Hier vindt u een overvloed aan inspiratie voor het ontwerp van uw eigen juweel.

Ontdek onze video: Making of catalogus.