Loading

Brusi

Celine Roelens

Hierbij onze voorraad aan Brusi juwelen in uitverkoop aan -30% korting. De korting moet nog berekend worden op de geafficheerde adviesprijzen. Wees er snel bij, we verwachten dat onze voorraad Brusi juwelen snel zal uitverkocht zijn. Kom gerust eens langs en pas uw favoriete Brusi juweel in onze winkel van 15 oktober 2019 t.e.m. 15 maart 2020.

* We aanvaarden geen Visa of Mastercard bij artikelen aan kortingsprijzen. 

Typisch milanees

Brusi

Brusi is typisch Milanees en wordt eerder vintage geïnspireerd genoemd. Door het gebruik van roze en zwart goud in combinatie met oude roos geslepen diamanten krijg je een heel bijzondere juwelencollectie.  

Bijzondere juwelencollectie

Brusi

Door het gebruik van roze en zwart goud in combinatie met oude roos geslepen diamanten krijg je een heel bijzondere juwelencollectie.

Begin 1920 startte Pietro Codari , een jonge goudsmid, met het creëren van uitzonderlijke juwelen in zijn atelier in het hart van Milaan.  

In 1970 nam zijn zoon Paolo de zaak over: binnen een paar jaar groeide het kleine atelier uit tot een wereldwijde fabrikant en werd het label Brusi geboren.

Paola, Andrea en Simone, de 3 kinderen van Paolo, stapten 15 jaar geleden in de familiezaak en zijn nu verantwoordelijk voor het creatieve, financiële en commerciële management van Brusi. Ze zien hun werk als het verderzetten van een familietraditie.

Brusi is typisch Milanees en wordt eerder vintage geïnspireerd genoemd. Door het gebruik van roze en zwart goud in combinatie met oudroze geslepen diamanten krijgt u een heel bijzondere juwelencollectie.

 

 

Contacteer ons

Celine Roelens

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer +32 55 314 278 of via ons contactformulier.

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND

Download catalogus

Nieuwe collectie

Benieuwd naar onze collectie? Bekijk de catalogus en ontdek ons aanbod exclusieve juwelen.

Designstudio

Handwerk

Wilt u een juweel op maat laten maken? Begin dan bij een bezoek aan onze designstudio.

Lees meer