Loading

Collecties

Onderscheid uzelf

Als juwelenontwerpster, goudsmid en edelsteenkundige heeft Celine Roelens de nodige knowhow om dat exclusieve stuk voor u te realiseren. Haar handgemaakte juwelen zijn uniek en bevatten de mooiste en meest zeldzame edelstenen of parels

“Wilt u een uniek sieraad? De handgemaakte juwelen van Celine Roelens blinken uit in vakmanschap, creativiteit en kwaliteit.           Ontdek haar stijl!”

Tijdloze stukken voor elke gelegenheid

De handgemaakte juwelen van Celine Roelens zijn er voor elke modebewuste vrouw en in elke prijsklasse. Zo heeft u al een paar gouden pareloorhangers vanaf 195 euro. De juwelen zijn tijdloos qua design en gemaakt om dagelijks te dragen. U hoeft dus niet te wachten op een speciale gelegenheid om te kunnen stralen met uw sieraad.

Thuis in elke stijl

U kunt kiezen voor een van de handgemaakte juwelen uit de bestaande collecties van Celine of een sieraad op maat laten maken. In het laatste geval maakt Celine een aantal ontwerpen op basis van uw wensen en persoonlijkheid. Dankzij haar grote inlevingsvermogen en creativiteit weet Celine altijd weer het juiste juweel te creëren, of het nu gaat om vintage geïnspireerde, moderne of eerder klassiekere juwelen.

Ontdek de collecties

Neem een kijkje tussen de verschillende collecties van handgemaakte juwelen. Heeft u nog vragen, wilt u een eigen ontwerp of kunt u hulp gebruiken bij uw keuze, dan kunt u ons altijd contacteren.

 

Ontdek onze video: Making Of catalogus.